Sonntag, 3. Juni 2018

mirand grand inşaat

Bina sağlığı açısından yapı kimyasallarının önemi nedir sizce?

Gelişen inşaat ve malzeme teknolojileri ile artık sadece binanın yapımındaki kolaylık ve ekonomiden ziyade binanın servis ömrünün uzatılmasıve işlevine göre kullanıcısına daha sağlıklıbir çevre sunmasıamaçlanmaktadır. Uzun servis ömürlübinalar dizayn edilirkende özellikle yapıkimyasallarının çok önemli işlevlerinin ortaya çıktığınıgörüyoruz. Su yalıtımıuygulamalarıdirekt olarak binanın taşıyıcısistemine tesir eden korozyonun önüne geçerek servis ömürlerini gözle görülür bir oranda arttırıken, işlevine göre dizayn edilmişzemin kaplamalarıbakım masraflarınıkısıp kullanıcılarına daha sağlıklıbir çalışma ortamısunmaktadır. Betonun durabilitesini özel katkılar sayesinde arttırabilirken, özellikle reflektif çatıörtülerinin binanın soğutma amaçlıenerji kullanımında çok büyük tasarruflar sağlamaktadır. Yapıkimyasallarıilk tasarıda detay gibi gözüksede aslında bina ve kullanıcısağlığıaçısından çok kritik bir önem kazanmaktadır.


Üretim ve satışlarınızı artırmaya yönelik tasarılarınız var mı? Hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Sika’nın ananesel yönetim tarzından profesyonel yönetime geçmesi ile birlikte global büyümesinde çok büyük bir ivmelenme olmuştur. Önümüzdeki dönemde gerek organik olarak, gerek ise şirket satın almaları ile büyümenin devam edeceği ve sektördeki lider konumunu daha da güçlü bir şekilde savunacağını öngörmekteyim. 2020 şirket taktiğimiz, tasarılanan büyümeyi destekleyecek şekilde oluşturulmuştur.

Yeşilbahçe Semti'nde inşaatı devam eden çok amaçlı gösteri merkezine Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray'ın ismini verdi. Karar inşaat Meclisi'nde rey birliğiyle alındı.

Muratpaşa inşaatsi Haziran ayı meclis toplantısı, inşaat kültür salonunda yapıldı. Mecliste, Muratpaşa inşaatsi'nin Yeşilbahçe Semti'nde inşaatı devam eden çok emelli gösteri merkezine Türk sinemasında 'Sultan' lakabıyla hatıralan Türkan Şoray isiminin verilmesi kararlaştırıldı.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen